Referenties

Futureprove: Black Belt Training

Futureprove is een management traineeship voor procesverbeteraars. Excellente starters met een HBO/WO diploma en een Lean Six Sigma Green Belt certificering groeien in twee jaar tijd naar een leidinggevende rol in Operations Management. Tijdens het traineeship voeren de trainees meerdere verbeterprojecten uit bij verschillende bedrijven en behalen ze hun Black Belt certificaat. In het kader van dit traineeship programma zijn in de afgelopen jaren inmiddels 25 trainees van Futureprove door Van Eekhout Consulting getraind in de Lean Six Sigma methode en Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd (Full Certificate).

CGI: Black Belt Training

CGI (voorheen Logica CMG) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ICT diensten en consulting. Bij CGI zijn circa 80.000 mensen werkzaam. Bij het verbeteren van processen bij klanten wil CGI zo mogelijk gebruik maken van Lean en Six Sigma.In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting 8 Black Belts getraind en gecertificeerd en inmiddels meer dan 80 Green Belts  gecertificeerd.

Ernst & Young: Green Belt en Black Belt Training

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. Bij Ernst & Young zijn 141.000 mensen werkzaam. Zij delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. Daarbinnen vormt Ernst & Young Advisory met 20.000 professionele adviseurs wereldwijd een van de grootste mondiale adviesnetwerken. Bij het verbeteren van processen bij klanten wil Ernst & Young Advisory zo mogelijk gebruik maken van Lean en Six Sigma. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting 8 medewerkers getraind en Black Belt gecertificeerd en 16 medewerkers getraind en Green Belt gecertificeerd.

Ministerie van Defensie: Green Belt en Black Belt Training

Defensie staat voor vrede en veiligheid, in Nederland en daarbuiten. De krijgsmacht levert een bijdrage aan de stabiliteit en vrijheid in de wereld. Het ministerie van Defensie bestaat uit het departement (de Bestuursstaf), 4 krijgsmachtdelen (Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee), het Commando Dienstencentra en de Defensie Materieel Organisatie. Bij het verbeteren van processen gaat de Defensie Materieel Organisatie zoveel mogelijk gebruik maken van Lean en Six Sigma. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting in samenwerking met CGI, 8 Black Belts en 70 Green Belts getraind en gecertificeerd.

Rheinmetall Man Military Vehicles: Yellow Belt Training

Om assemblage processen te kunnen verbeteren is bij Rheinmetall Mann Military Vehicles een opleidingsbehoefte ontstaan. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting 20 medewerkers Yellow Belt getraind en gecertificeerd.

Remeha: Green Belt Training

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 6.400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee Remeha in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is een marktgerichte organisatie met een zeer efficiënt productieapparaat. Dit is mede te danken aan het consequent toepassen van Lean-technieken in het productieproces. Bij het verbeteren van processen en producten wil Remeha naast Lean ook meer en meer gebruik gaan maken van Six Sigma. In dit kader zijn 30 medewerkers van de Productieafdeling, de Kwaliteitsdienst en Engineering door Van Eekhout Consulting getraind in de Six Sigma methode en Green Belt of Black Belt gecertificeerd.

Zaans Medisch Centrum: Green Belt en Black Belt Training

Het Zaans Medisch Centrum is een regionaal ziekenhuis met 300 bedden en 1500 medewerkers. ZMC streeft naar uitstekende kwaliteit van zorg met focus op de patiënt. Om de kwaliteit van processen en de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren is het ZMC met ondersteuning Ernst & Young en Van Eekhout Consulting gestart met het opzetten en uitrollen van een Lean Six Sigma programma. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting 25 Green Belts en 12 Black Belts opgeleid en gecertificeerd.

Conclusion Implementation: Green Belt Training

Conclusion Implementation is een eigenzinnig projectmanagementbureau. Het is bij CI geen dikke rapporten voor de onderste bureaula, maar de mouwen opstropen en aan de slag. De Missie luidt: “Met ons lukt ’t”. Om op de markt voor procesverbetering een substantiële rol te kunnen blijven spelen is een opleidingsbehoefte ontstaan voor zowel consultants als interim professionals. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting circa 30 medewerkers Green Belt gecertificeerd.

Ericsson: Black Belt Training

Ericsson is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie-apparatuur en aanverwante diensten aan mobiele en vaste netwerk operators wereldwijd. Meer dan 1.000 netwerken in meer dan 175 landen maken gebruik van netwerk apparatuur van Ericsson en 40 procent van alle mobiele telefoongesprekken verlopen via systemen van Ericsson. Bij het verbeteren van processen wil Ericsson meer en meer gebruik maken van Lean en Six Sigma. In dit kader zijn door Van Eekhout Consulting 10 medewerkers getraind en Black Belt gecertificeerd.

Cargill: Six Sigma toepassing in de procesindustrie

Cargill is een internationale leverancier van voedsel- en landbouwproducten. Bij Cargill is het Lean Six Sigma Programma gestart met twee proefprojecten. Deze projecten betroffen de reductie van additieven bij de productie van zetmeel en de optimalisering van de raffinage van glucose. De toepassing van Six Sigma leverde zeer verrassende resultaten. De geoptimaliseerde procesinstellingen resulteerden bij de twee processen in substantiële  besparingen.error: Content is protected !!